0

Debitovao novi Ducati Scrambler Icon

Ovo je ’’novi’’ Ducati Scrambler Icon, a navodnici su tu jer je razlike u odnosu na model teško primetiti, što ne znači da ih nema, naprotiv. Italijanska mašina je dobila dosta poboljšanja i dodataka, a tu pre svega treba pomenuti novi Bosch ABS paket. Ostale promene uključuju nove aluminijumske panele na rezervoaru za gorivo, novu crnu boju za agregat, kao i mašinski obrađene felne. Far je takođe nov i donosi dnevno svetlo.

LED Indikatori promene pravca imaju opciju automatskog isključivanja, a što se praktičnog dela tiče, LCD instrument tabla ima digitalni pokazatelj nivoa goriva.

Tu su i fizičke promene: nova pozicija sedenje, promenjeno ogibljenje, nove ručice, a sve promene na tom aspektu za cilj imaju veću udobnost u vožnji.

Pomenućemo i Ducati multimedijalni sistem, koji novom Scrambler Icon modelu omogućava povezivanje sa telefonom vozača i komunikacionim sistemu.

Biće dostupan od novembra, a stiže u dve boje – „Atomic Tangerine“ i „62 Yellow“, a obe kombinacije imaju crn ram sa sivim ukrasnim detaljima.

Izvor: Moto-berza.com

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of