0

Javio se i Clarkson: Glasine da se Grand Tour gasi su glupost, uredniku Daily Maila sledi otkaz

Nedavno se pojavila vest Daily Maila koji je najavio da je s emisijom The Grand Tour nakon treće sezone priča završena. Pominjalo se da popularnom trojcu ugovori neće biti obnovljeni i da Amazon ne planira daljnju saradnju. Uz to su naveli da su do ovih informacija došli preko pouzdanog izvora bliskog produkciji Amazona. Vest je naravno došla i do Clarksona, koji se doživeo “blagi nervni slom”, a svoje frustracije je izrazio na Twitteru. Tako je za početak pomenute informacije nazvao “sra**em”.

Uz to, za osvetu Daily Mailu odlučio je da započne vlastitu lažnu glasinu napisavši: “Urednik Daily Maila George Greig uskoro će dobiti otkaz. Šteta. Oduvek sam ga voleo.”

U svakom slučaju, stari lisac je pokazao da je spreman za nove avanture i nove sezone humorističke automobiliske serije.

Filmska ekipa je tek završila drugu sezonu, a snimanje treće sezone još nije počelo. Zato je i rano za pregovore o produženju ugovora. Zbog popularnosti emisije ali i ovih Clarksonovih oštrih reči na Twitteru sada smo sigurni da ćemo popularni trio još neko vreme gledati na malim ekranima.

Izvor: Jutarnji.hr

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of