0

Focus Motor Yachts

Naše nautičko tržište bogatije je za još jednu marku motornih brodica. Radi se o plovilima Focus Motor Yachts, čija ponuda obuhvata hard top plovila serije Sport Cruiser s brodskim motorom i hard top serije Sport Fun s vanbrodskim motorom. No tu je i klasa manjih plovila do dužine desetak metara, kod koje najavljujemo novo plovilo za sezonu Focus Sun Deck 23. Radi se o sedam metara dugom sundeck modelu, širine 2,35 metara, dubokog V profila koji mu osigurava stabilnost i po valovitom moru. Pored kabine ugodan smeštaj pružiće i krmena klupa, te veliko sunčalište.

Tu je i centralno smeštena upravljačka konzola za sigurno upravljanje i dobar pregled po horizontu. Što se tiče pogona Focus Sun Deck 23 bi sa spomenutim vrlo dubokim V profilom trupa na krmeno zrcalo mogao staviti vanbrodski motor snage i do 225 KS.

Iz Focus Boats, firme koja u Hrvatskoj prodaje Focus brodice poručuju da su u pripremi paketi brodica s motorima po pristupačnijim cenama, što će verujemo prepoznati čarter tvrtke koje se bave iznajmljivanjem ovakvih plovila.

Izvor: burzanautike.com

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of