0

Poboljšanja kod Honde

Honda Marine je u novu 2018. godinu ušla s velikim poboljšanjima na najjačim modelima vanbrodskih motora modelima od 200; 225 i 250 KS

Sva tri motora modernije su oblikovana, s boljom zaštitom radnog dela motora, boljim dvojnim usisnicima vazduha, te novom tehnologijom bojenja za veću otpornost na koroziju. Tu je i zaštita s većim brojem žrtvenih anoda koji je sada povećan s 2 na 4. Vrhunska tehnologija korišćena u poboljšanju performansi novih BF 200, BF 225 i BF 250 je ista ona koju se koristi u drugim grana Hondine proizvodnje.

Tu je VTEC, sistem promenjivog ubrizganja goriva za različite obrtne momente, PGM-FI za programabilnu distribuciju goriva i vazduha u cilindre što rezultira trenutnim odzivom komandi, BLAST sistem za poboljšanje performansi i ubrzanja, te Lean Burn Control za optimalnu potrošnju, odnosno ekonomičniji omer smeše goriva i vazduha. Honda BF 200, BF 225 i BF 250 motori namenjeni su jednako amaterima i profesionalnim korisnicima, budući da su projektovani tako da zadovolje i najsloženije morske uslove.

Izvor: Burzanautike.com

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of