0

Jet Capsule odličan je novi koncept mini jahte za moreplovce širom Jadrana

Ekipa italijanskih preduzetnika, brodograditelja, dizajnera i sveukupno sanjara odlučilo je redizajnirati opšti koncept jahtinga. Ideja ih je dovela do futurističke mini jahte naziva Jet Capsule.

Svojevrsna je to plutajuća kapsula u kojoj ima mesta za do 9 osoba, a sve ovisi o tome kako joj prilagodite interijer. Dužina jahte je nešto više od 7 metara i savršeno je konstruisana za lagano provođenje odmora na mirnim vodama jezera, ali isto tako i za malo veće morske ekspedicije. Također ova kapsula-brod može služiti kao tender, odnosno pomoćni brod za malo veće jahte i putničke brodove.

Interijer ove jahte može ići od utilitarističkog dizajna gde se na bočnim stranama nalaze samo klupice za sedenje i praktični stolić do onog apsurdno luksuznog gde svaki putnik može uživati u kapetanskoj verziji fotelje uz pripadajući sto. Želite li ga u potpunosti personalizirati i učiniti svojim domom na vodi mogu se ugraditi ugodni naslonjači i sofe koje se preko noći transformišu u udobne krevete. Tu je još dakako sasvim dovoljno mesta za kupatilo i kuhinju.

U svakom slučaju oblik i boje ove jahte svakako je nešto što će pleniti pažnju ma u kojim se god vodama nalazili.

Izvor: Gentleman.hr

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of