0

Koncept SUNSET – Superjahta koja oduševljava

Koncept Sunset je poslednji projekat dizajnera jahti iz Valensije, Alehandra Krespa, koji je osmislio čudo dužine osamdeset metara, sa četiri palube i dovoljno mesta za 16 putnika i 30 članova posade, unutar prostranih apartmana i smeštajnih jedinica.

Na pramcu ove jahte nalazi se heliodrom, koji je tu za sve one koji žele dramatičan dolazak, ali osim toga, ova jahta može ponuditi mnogo luksuznih pogodnosti. Slike koje su nam predstavljene zajedno sa ovim projektom otkrivaju nam elegantne, graciozne i odvažne linije jahte, koja je dekorisana prozorima od dimljenog stakla. Njen eksterijer dobio je boju slonovače sa bisernim završnim detaljima.

Enterijer i eksterijer dizajnirani su tako da ponude savršeni balans između komfora, prostora i vrhunske opreme, kao i pre svega veoma zavodljive atmosfere. Ovaj brod uživa u izobilju prirodne svetlosti, jer otvaranja na plafonu dolaze sa roletnama, koje se mogu automatski pomerati tokom dana.

Sunset koncept superjahte dolazi sa višestrukim prostorima za obedovanje na otvorenom, prostranim palubama koje se sa lakoćom pretvaraju u prostor za zabave, velikim bazenom koji ima LED osvetljenje i velikodušno osmišljenim prostorom lože. Sa suprotne strane glavne palube nalazi se idealni prostor za odmaranje, opremljen ležaljkama i brojnim drugim opcijama.

Prostori za zabavu nalaze se na gornjoj i sunčanoj palubi, a tu ćete pronaći teretanu, spa bazen i ložu, kao i spa odeljak sa saunom, turskim kupatilom i đakuzi kadom. Balkoni krase obe strane ovih paluba, dozvoljavajući putnicima da uživaju u panoramskom pogledu na najbolji mogući način. Da li ste spremni da zaplovite prema horizontu?

Izvor: Luxlife.rs

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of