0

Ducati počeo s isporukama Panigale V4 motocikla

Proizvodnja novog V4 Panigale je počela 15. novembra 2017, a s njom i nova era za Ducati. Iako je Panigale V4 rezultat vrhunskog inžinjeringa, nastao iz aktuelnog MotoGP motocikla, mnogi u Borgo Panigaleu su s nestrpljenjem čekali reakciju javnosti, pogotovo onih najkonzervativnijih ljubitelja dvotočkaša, pogotovo što su moćni V-twin modeli imali dosta obožavalaca.

Osim činjenice da je Panigale V4 menjao najžešću i najpoželjniju twin mašinu italijanskog proizvođača, novi supebajk je imao još jednu otežavajuću okolnost, a to je pad prodaje sportskih motocikala. Ipak, odlično je startovao, dok je više od 500 jedinica već isporučeno novim vlasnicima u Evropi. Sada je distribucija počela i na drugim velikim tržištima.

Ducati maksimalno koristi imidž “italijanskog ekskluziviteta” koji je negovao sa svojim vrhunskim modelima. Dodajte tome izvanredne performanse i dobijate Ferrari na dva točka. Za neke, samo to je dovoljno da brend zavlada najekskluzivnijim segmentom superbajk tržišta.

Prve isporuke je obeležio trostruki MotoGP šampion, Horhe Lorenco, koji je posetio proizvodnu liniju Panigale V4 motocikla, da bi nedelju dana kasnije na novoj GP17 mašini odvezao rekordni krug na Sepangu tokom predsezonskog testa.

Izvor: Moto-berza.com

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of