0

MAN je predstavio eTruck

Kada je MAN u Steyrju 20. Februar potpisali pismo namere za saradnju u razvoju partnerstva sa Saveta za održivi Logistika (savet za održivi Logistics – CNL) u isto vreme on je iskoristio priliku da se predstave prototip potpuno električni traktor polu-urbanim distribucije.

Kao deo partnerstva sa svetom CNB, u kojem petnaest najvećih austrijskih kompanija u oblasti maloprodaje, logistike i proizvodnje, MAN je na kraju 2017. godine ponudio test vozilo devet kompanija CNL-a, koji će se primenjivati u praksi. Test vozila će biti lansiran u septembar 2017. godine koristi devet članova CNL-a: Gebrüder Weiss, Hofer, Magna Steyr, METRO, Quehenberger, REWE, Schachinger, SPAR i Stiegl.

Od 2009. godine MAN Truck & Bus razvija koncepte novih vozila za isporuku i odlaganje otpada u urbanim sredinama. Gradovi i urbana područja suočavaju se sa sve većim izazovima u pronalaženju ravnoteže između održavanja zdravog okruženja za svoje ljude i njihovih potreba za kvalitetnim životom, koji zahtevaju isporuku robe gradskim centrima. Razvoj prostornog i vremenski ograničenog saobraćaja i koncept korišćenja drugih transportnih sredstava su pored novih pristupa korišćenju prostora i novoj mobilnosti radi rešavanja ovih problema.

Izvor: Etransport.si

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of