0

Nova AMELS jahta ograničenog izdanja

Prateći uspeh prethodne dve veličanstvene Amels 199 jahte dužine 60 metara, nazvane Event i Madame Kate, renomirano holandsko brodogradilište predstavlja nam svoj novitet…

U pitanju je nova jahta, nazvana Amels 206, dugačka 62.4 metra, koja će biti proizvedena u veoma ograničenom izdanju. Sigurni smo da će ona privući pažnju svih posmatrača svojom sportskom formom, produženom platformom za plivanje i izuzetno prostranim beach klub delom.

Nova Amels jahta takođe nudi različit pristup svom enterijeru, odnosno gostinjskim apartmanima na donjoj palubi. Tu je i predivni đakuzi, zatvorena sky loža za uživanje u spektakularnom pogledu, al-fresco trpezarijski prostor i bioskop.

Amels 206 jahta ima i vlasnički apartman pune dužine, koji obećava velikodušni pogled kroz svoj glomazni kružni prozor, a tu su i njegovo i njeno kupatilo, kao i impresivna garderoba. Kako kažu iz ovog brodogradilišta, vlasnici će moći da odaberu svoju šemu boja za novu jahtu, u saradnji sa dizajnerom eksterijera, Timom Hejvudom.

Pored eksterijera, i enterijer se može prilagoditi u skladu sa željama vlasnika, što verovatno dolazi kao opcija sa veoma visokom cenom. Iako znamo da će ova jahta biti proizvedena kao ograničeno izdanje, još uvek nismo čuli reči o ceni i tačnom broju proizvedenih plovila.

Izvor: Luxlife.rs

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of