0

FILIPPETTI N26 – Nova verzija FLY palube

U kompaniji Filippetti Yacht svaka jahta je pojedinačni projekat i svaka je jedinstvena i urađena tako da zadovolji želje vlasnika. Od početka do kraja, sva plovila su finalizarana pažljivo i precizno do detalja, stvarajući tako jahtu koja odražava italijansku izvrsnost i pruža odlično personalizovano luksuzno iskustvo. Kompletna izgradnja jedne jahte Filippetti se odvija u brodogradilištu u Mondolfou, u Italiji.

Takav fokus je doveo i do stvaranja nove jahte N26 sa novim stilom Fly palube. U saradnji sa dizajnerima iz Hot Lab Yacht & Design napravljen je ovaj udoban i svestran prostor.

Hot Lab je pomogao u dizajniranju enterijere jahte. Svaki detalj je dizajniran tako da prenese eleganciju i prefinjen stil prijateljske i prijatne atmosfere.

Pri uređenju enterijera korišćeni su pažljivo odabrani materijali, bela koža, lakirane površine i originalne tkanine u neutralnim tonovima koje se kombinuju sa toplim karakteristikama američkog oraha, stvarajući upečatljiv kontrast u boji.Veliki glavni salon za dnevni boravak formiran je kao ugodan, opuštajući prostor u kojem se nalazi kožna sofa okupana prirodnim svetlom u čijoj se blizini nalazi veliki šank sa barom urađen u drvetu od belog javora.

Ova jahta je dizajnirana kao ekološki održiva u skladu sa rigoroznim ekološkim standardima, bez ikakvog gubitka luksuza u pogledu ukusa vlasnika. Navetta N26 se može dobiti sa otvorenom verzijom fly deck-a, koja ima široku terasu sa šankom, suncobranom i trpezarijom, ili sa pokrivenom gornjom palubom, što je zatvorena verzija, sa prostranim salonom i predivnim pogledom sa najviše palube.

Jahta Filippetti N26 biće premijerno prikazana na ovogodišnjem festivalu u Kanu.

 

 

 

 

 

Izvor: www.filippettiyacht.com

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of