0

Citroen SpaceTourer Rip Curl Concept (VIDEO)


Povodom Salona automobila u Frankfurtu 2017, Citroen stavlja naglasak na svoju ofanzivu na polju SUV vozila, predstavljajući kao svetsku premijeru novi kompaktni SUV C3 Aircross i E-Mehari Styled by Courreges.

Takođe, Citroen predstavlja još jedan novitet koji naglašava duh avanture i slobodnog vremena, i to SpaceTourer Rip Curl Concept, jedinstveni konceptni automobil kombija 4×4 s kojim možete udobno i bezbrižno otići u nepoznato i koji je posebno prilagođen zahvaljujući znanju i umeću marke Rip Curl.

Citroen i Rip Curl dakle nastavljaju svoju saradnju i predstavljaju predmet krajnje mobilnosti, simbol bega bez granica. Jedinstveno tumačenje SpaceTourera posvećenog sportovima na otvorenom, ovaj moderni kombi ima povećane mogućnosti zahvaljujući preradi 4×4 kompanije Automobiles Dangel. Za ekstremnu slobodu, kompanija ga je izbacila kao kompaktni kamper.

Moderna spoljašnjost i unutrašnjost kampera naglašeni su originalnim izborom boja i posebnih tkanina. Namenjen je svima koji vole boravak na otvorenom, robustan je, prostran i okretan u svakodnevnom životu. Naglašava karakteristike SpaceTourera: modularnost, jednostavnost korišćenja, udobnost i tehnologije u službi bezbrižnosti i slobode.

SpaceTourer Rip Curl Concept biće i deo evropske turneje Rip Curl od oktobra 2017. do januara 2018.

Izvor: Citroen.hr

Prilagodio: Ivan Mitić – Auto.blog.rs

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of