0

Goodyear za prikolice s niskom platformom

17,5-inčne gume Goodyear KMAX T namenjene su za prevoz teškog tereta jer su izdržljive i robusne, a istodobno osiguravaju i brojne prevožene kilometre. Goodyear je u svoju ponudu guma KMAX uvrstio nove 17,5-inčne gume KMAX T za prikolice niskih platformi koje su namenski razvijene zato da i kod zahtevnih vrsta transporta omoguće brojne kilometre.
Osim toga nove gume osiguravaju celogodišnju mobilnost budući da zadovoljavaju zahteve za zimske gume i time ostvaruju pravo na simbol pahuljice u planini s tri vrha (3PMSF). To je za prevoznike dodatna prednost jer na njima voze u svim godišnjim dobima i udovoljavaju sve strožim zahtevima koje postavlja zakonodavstvo po Evropi.

Predstavljene gume razvijene su upravo za zahtevne vrste transporta koji obavljaju prikolice za niski utovar budući da su izdržljive i robusne. Profil gaznog sloja omogućuje optimalan raspored pritiska na podlogu te posledično veći broj prevoženih kilometara, ravnomerno habanje i mali otpor kotrljanja.

Guma se može pohvaliti robusnim dezenom s četiri rebra i posebnim hemijskim sastavom mešavine gaznog sloja koji omogućuju da se visoke napetosti koje se kod prikolica niskih platformi često javljaju pri kontaktu s podlogom, raspoređuju po čitavoj kontaktnoj površini. Konstrukcija stope gume svojim konceptom povećava izdržljivost karkase, što je izuzetno važno za teške uslove upotrebe prikolica za niski utovar. Dostupna je u pet dimenzija, 205/65R17,5, 205/65R17,5, 245/70R17,5, 215/75R17,5 i 235/75R17,5.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of