0

Najmoderniji BELL helikopter kao budućnost prevoza

Po svemu sudeći, budućnost putovanja vazduhom može izgledati baš ovako kako vidite u našoj galeriji. Naravno, ovaj graciozni koncept helikoptera je dizajniran za bogate i poznate, ali to nije razlog da ne uživamo u njegovoj lepoti, koja je evidentna iz svakog ugla.

Novi koncept Bell helikoptera je specijalno zamišljen kako bi ispunio zahteve moderne klijentele kada se radi o vrhunskoj tehnologiji i funkcionalnosti. Ipak, šta biste drugo očekivali od personalizovane letelice, koja je kreirana za ljude koji ne mare mnogo za novac?

Bell FCX-001 koncept helikoptera ima ultra lagani ram koji je kreiran od održivih materijala, a putnicima se pruža mogućnost uživanja u prostranoj kabini dok putuju neverovatnom brzinom. Sistem anti-torque koji eliminiše silu obrtnog momenta osigurava da svaki aspekt vertikalnog uzletanja – buka, bezbednost i performanse – bude poboljšan, da biste na svoju željenu destinaciju stigli komforno i bezbedno.

Kako su ovih dana hibridi neverovatno popularni, tim koji je radio na konceptu ovog helikoptera osmislio je sistem propulzije koji kombinuje termalna jezgra motora sa električnom distribucijom, što pilotima pruža malo više kontrole i lakše upravljanje. Povećani sistem kontrole praćen je veštačkom inteligencijom, što nas svakako podseća da je ovo samo koncept, ali definitivno vredan našeg interesovanja.

Izvor: Luxlife.rs

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of