0

BOEING nam pruža lepši pogled na svet

Boeing planira da iskustvo letenja prenese na novi nivo svojim SkyView panoramskim prozorom, koji bi trebalo da bude najveći prozor u putničkom avionu, kada zvanično bude predstavljen sledeće godine. Ipak, pre nego što se obradujete ovoj informaciji, znajte da će samo Boeing Business Jet avioni imati ovaj prozor kao opciju, odnosno da će samo njihovi putnici moći da uživaju u neverovatni pogled na zemlju iz vazduha.

Ovaj novi prozor je tri puta širi od standardnog i znatno je veći, a Boeing planira da ih instalira u svoje nove business avione kako bi svako iskustvo putovanja poslovnih ljudi bilo daleko interesantnije nego sada. Novi prozor je dizajniran od akrila, a proizvodi ga GKN Aerospace Fokker Technologies divizija. Takođe, ovi prozori mogu postati deo aviona koji su već proizvedeni.

Iako su predivni business avioni sa Boeing potpisom već impresivni i vredni mnogo novca, uvek postoji prostor za unapređenje i poboljšanje, a ovaj jedinstveni dodatak je u svakom slučaju pravi potez. On dodaje još više luksuza i ekskluzivnosti Boeing business liniji, a trenutno je u procesu razvoja i dobijanja svih neophodnih sertifikata.

Za sada, nemamo ideju koliko će ugradnja ovakvih prozora koštati, ali jedva čekamo sledeću godinu i prvo putovanje sa ovim novim konceptom!

Izvor: Luxlife.rs

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of