0

Silver Muse kruzer – Nova definicija raskoša

Predstavljajući novu viziju savršenstva Silversea Cruises, predivna Silver Muse jahta imaće svoje devičansko putovanje početkom idućeg meseca. Ova porodična kompanija, bazirana u Monaku, upravo nam je predstavila svoj novitet u floti butik brodova i već dobija mnogo pažnje.

Kao najluksuzniji kruzer lansiran ove godine, ovaj brod ima različite ekskluzivne prostore, uključujući osam restorana i predivni teatar nazvan L’Opera sa prostorom za sedenje u stilu kabarea.

Gosti će svakako biti impresionirani njihovim predivnim smeštajem, koji ima raspon od jednosobnih apartmana do predivnih i raskošnih apartmana sa površinom preko 100 m2 i privatnim verandama. Kada govorimo o gostima, moramo napomenuti da 595 putnika može naći svoje mesto na ovom brodu, koji je inače najveći kruzer u floti ove kompanije.

Devičansko putovanje ovog broda otpočeće u Monte Karlu i nastaviće se kroz balearski i tirenski prostor Mediterana. Ipak, ako propustite ovo prvo putovanje, znajte da interesantne avanture tek predstoje. Biseri Jadrana i krstarenja Jonskim morem počinju u Istanbulu i završavaju se u Veneciji, a pause prave u Kotoru i Dubrovniku.

Silver Muse kruzer zaista za cilj ima podizanje lestvice ekskluzivnosti ovog luksuznog tržišta, nudeći nam ekstremni raskoš i iskustva pravljena po meri, zbog kojih ćemo svako putovanje sa njima pamtiti čitavog života.

Izvor: Autoexclusive.rs

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of