0

EMBRAER predstavlja novu viziju luksuznih putovanja

Svake godine, brilijantni dizajneri Embraer kompanije oduševe nas barem jednim konceptom aviona. Ovog puta, imamo čast da vidimo dve sveže ideje koje će vam sigurno ulepšati dan, a možda i put oko sveta. Embraer Lineage 1000E Manhattan & Hollywood projekti su specijalno dizajnirani da pomere granice privatne avijacije i odišu stilom, glamurom i elegancijom.

Ovi koncepti nas podsećaju na predivnu art deko eru, kada su se putnici doterivali za svako svoje jedinstveno putešestvije.

Iako su ovi dizajni ekstremno različiti, oba su podjednako privlačna i impresivna, kao što možete videti u našoj galeriji. Manhattan dizajn ima tamno i luksuzno drvo sa brojnim art deko elementima, dok Hollywood avion izgleda malo prefinjenije, nudeći nam privlačnost srebra, koja je inspirisana klasičnim, crno belim filmovima.

Oba koncepta koriste najkvalitetnije materijale poput mohara i kože, dok prostrane zone kabine svakako mogu učiniti da zaboravite na sve svoje brige. Cloud Club bar je savršeno mesto za opuštanje sa svojim elegantno dizajniram prostorom za sedenje, dok je Crystal Room trpezarija u kombinaciji sa šarmantnim salonom savršeni prostor za druženje.

Vraćanje slave art deko dizajnima iz dvadesetih i tridesetih godina prošlog veka bilo je poprilično izazovno, ali, kao što možemo videti, svaki trud se isplatio. Gosti koji ulaze u ove avione biće pozdravljeni luksuznim ložama sa umetničkim i specijalnim dekorativnim elementima koji će kreirati pravu atmosferu za vrhunsko putovanje.

Cloud Bar je u prvoj kabinskoj zoni i sadrži Embraer ekskluzivni portret prozor, dok je privatna Crystal Room trpezarija mesto u kom se može odigrati najprefinjenija večera na nebu za do šest putnika. Jednostavno rečeno, ovi neverovatni avioni kreiranu su da svaki vaš let pretvore u zabavu i pomognu vam da zaboravite na muke gradskog prevoza i poslovnih sastanaka.

Izvor: Autoexclusive.rs

Leave a Reply

Be the First to Comment!

avatar
  Subscribe  
Notify of