0

INI isporučeno 17 MAN tegljača

Reč je o modelima TGX 18.420 4×2 BLS s XLX kabinom koji će služiti za prevoz plina odnosno XL kabinom koji će služiti za prevoz naftnih derivata. Nakon pet godina, reč je o novoj velikoj isporuci, koja potvrđuje profesionalnost i međusobno poverenje kao temelj dugoročnog partnerstva.

Direktorica Transporta, gđa Borka Padrić, preuzela je u ime INA Grupe tegljače od direktora MAN Importera, g. Velimira Marovića istaknuvši pritom: „Nastojeći energiju učiniti dostupnom, INA želi biti pokretač društvenog i privrednog razvoja, a ovim partnerstvom se osnažuje naša logistička mreža i osigurava stabilna opskrba svih delova zemlje.“

“INA je poznata kao kompanija s profesionalnim pristupom izboru vozila u kojem se naglasak stavlja na ukupnu ekonomsku matematiku eksploatacije vozila, od troška održavanja i potrošnje goriva preko pouzdanosti koja dovodi do manjeg broja sati stajanja pa sve do zadržavanja vrednosti vozila pri daljnjoj prodaji. Praćenje ukupnih troškova eksploatacije vozila je i nama u fokusu jer na taj način možemo osigurati najbolju uslugu našim partnerima pa nam je izrazito zadovoljstvo što je INA našu ponudu prepoznala kao najkvalitetniju.”,rekao je prilikom isporuke Velimir Marović direktor MAN ImporteraHrvatska.

“Svima koji se bave distribucijom iznimno je važna mobilnost voznog parka, a izbor MAN-a kao partnera nije samo potvrda kvalitete vozila već i odlične postprodajnepodrške kroz raširenu mrežu prodajno-servisnih centara“, zaključio je Marović.

Izvor: Transportmagazin.hr

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of