0

Schmitz Cargobull: VAN BODIES nadogradnje za dostavna vozila

Najveći evropski proizvođač priključnih vozila i nadogradnji proširio je ponudu s nadogradnjama za dostavna vozila ukupne mase od 3,5 do 6 tona. Schmitz Cargobull će fiskalnu godinu završiti s 56.000 proizvedenih priključnih vozila i nadogradnji, a u budućnosti će se brojke dodatno povećati jer je Schmitz predstavio projekt VAN BODIES nadogradnji za dostavna vozila.

Ovaj projekt je proizišao iz saradnje s Volkswagenom i proizvodnjom nadogradnji za novi Crafter, a nadogradnje će se nuditi i za Mercedes-Benz Sprinter te ostala vozila u klasi od 3,5 do 6 tona.

Ovaj je motiviran sve većim rastom on-line prodaje odnosno dostave kupljene robe, a Schmitz će pre svega biti partner s proizvođačima koji će nuditi gotovo rešenje vozila s nadogradnjom.

Fabrika u Berlinu u ovom trenutku ima kapacitete od 7.500 termoizolacijskih komora u kitu, a za IAA 2018 su najavljene i rashladne komore. Prvi model je V.KO DRY komora koja je izvedena s panelima s poliuretanskom penastom jezgrom koji su debeli samo 20 mm.

Noseća struktura je od aluminijumskih profila čime je uz robusnost osigurana i mala masa nadogradnje. Unutrašnjost je osvetljena LED rasvetom koju aktivira senzor pokreta.

Izvor: Kamion-bus.hr

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of