0

Platio servis Lamborghinija preko 12.000 evra, nekoliko sati kasnije automobil je izgoreo (VIDEO)

Nesvakidašnji događaj na autoputu M8 u Velikoj Britaniji – prelepi zlatni Lamborghini se sam od sebe zapalio i ostavio u čudu svog vlasnika. Nakon što je puna dva meseca čekao da se završi servis njegovog skupocenog automobila, vlasnik se suočio s po život opasnom nesrećom. 22-godišnji Lak Sira je iz servisa preuzeo svoj Lamborghini Gallardo LP560-4 i platio račun od čak 10.498 GBP.

Ali, već tri sata kasnije, na autoputu M6, Lak Sira i njegova devojka, koja je bila na suvozačkom mestu, osetili su miris benzina. Miris je bio toliko intenzivan da su otvorili prozore, a zatim su i stali kako bi skinuli krov. Tada je došlo do eksplozije u prostoru motora i plamen je vrlo brzo zahvatio celi auto.

Vlasnik Lamborghinija je za predstavnike britanskih medija izjavio da je uzrok nesreće sigurno nemar servisa iz Birmingema pa je očekivano najavio tužbu. ”Skoro smo poginuli, da nisam stao, strah me i da pomislim šta bi se dogodilo. Bilo je strašno, a moja devojka je toliko prestrašena da ne želi više da se vozi sa mnom u automobilu“, rekao je vlasnik Lamborghinija i najavio pritom da će razmotriti sa svojim advokatom sve opcije. S obzirom na to da je Lamborghini u potpunosti uništen, lako je pretpostaviti šta će i koliko tražiti.

Izvor: Index.hr

Foto: LADbible

Please follow and like us:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of