0

Tim Richardson je novi izvršni direktor Rimac Automobila

Novi izvršni direktor Rimac Automobila postaje Tim Richardson. Richardson u Rimac Automobile dolazi iz BorgWarnera, gde je bio odgovoran za njihov “Transmission Systems Business” u Evropi kao potpredsednik i generalni direktor, vodeći uspešne inicijative za obnovu portfelja proizvoda i poboljšanje profitabilnosti. Njegovi dosadašnji rezultati pokazuju jake voditeljske veštine, dokazane kroz različite zadatke u okruženjima visokog pritiska, uključujući 12-godišnju službu britanskog vojnog oficira, pojašnjavaju iz Rimac Automobila.

“Naš tempo rasta donosi mnoge izazove. Tim je uspešan izvršni direktor u automobilskoj industriji s 20 godina iskustva u vođenju velikih operativnih organizacija. On nam se pridružuje u ključnom trenutku, kada se između ostalog trudimo da strukturiramo kompaniju”, rekao je Mate Rimac, osnivač i izvršni direktor.

“Uvereni smo da ga je Timovo prethodno iskustvo pripremilo da se uhvati u koštac s izazovima ovde i da će biti izuzetan dodatak timu Rimac Automobila”, zaključuje Rimac.

“Impresioniran sam energijom i spremnošću tima da uspe i naravno moram da naglasim da se divim tehnologiji na kojoj se radi i razvija. Motivisan sam da se pridružim Rimac Automobilima u ovom uzbudljivom trenutku za kompaniju kada nastoji da razvije nove proizvode i tehnologije”, ističe Richardson.

Izvor: Seebiz.eu

Please follow and like us:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of