0

Jeftino iz Tivta: Ženeva, London i Manchester dostupni za nekoliko eura

Britanski EasyJet, drugi po veličini evropski niskotarifni prijevoznik, leti i za Crnu Goru. Točnije, Tivat povezuje s tri grada  ŽenevomLondonom i Manchesterom.

Trenutno EasyJet provodi svoju mini-akciju, u sklopu koje su dodatno snizili cene povoljnih karata, pa smo proverili kako se kreću cene karata za tri navedene linije te ih navodimo u sledećim tablicama. Iako jeftinih karata nema toliko kao krajem prošle godine, cene su i dalje vrlo niske i jednosmerne se karte mogu kupiti već od 1,68 eura (napomenu o EasyJetovim cenama pročitajte ispod tablice* ili ovde).

Klikom na cene označene zelenom bojom možete proveriti i uporediti cene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvestće vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U sledećoj tablici navedeni su primeri povoljnih povratnih karata.

* U navedene cene uključeni su porezi i osnovne naknade, ali nije uključena administrativna naknada u iznosu od 21 eura. Radi se o naknadi koja se plaća po transakciji i deli se na ukupan broj karata. Npr. ako četiri osobe putuju zajedno i kupe povratnu kartu, to će podići cenu svake karte za 2,625 eura (21 EUR / 8 = 2,625 EUR). Pretražujete li letove na našoj tražilici jeftinih letova, administrativna naknada odmah je uključena u cenu.

Kompletan članak možete pročitati na Putovnica.net

Please follow and like us:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of