0

Suzuki motocikli na novogodišnjem popustu

Specijalna ponuda važi tokom decembra.  Zaljubljenicima u motocikle, beogradski Euro Sumar, omogućava da do kraja godine kupe jedan od tri prestižna Suzuki modela uz popuste koji iznose i do sedam odsto u odnosu na redovne cenovnike. 

Samo tokom decembra važi specijalna ponuda za ograničenu količinu takozvane street „mašine“ – GSX-S 750 A – L8 u bojama mat crno, crveno-crno i plavo-crno, koja trenutno košta 7.800 evra sa PDV-om (u dinarskoj protivvrednosti). 

U odnosu na regularnu cenu, kupovinom tokom decembra može se ostvariti ušteda od 500 evra. 

Kupci dve verzije iz Suzukijeve Sportibike serije tokom decembra na poklon dobijaju izduvni sistem Slip-On renomiranog konstruktora i proizvođača Akrapovič. 

Takvim „auspuhom“ se oprema promotivna verzija GSX-R 1000 A – L8 u bojama #MotoGP plava, mat crna i perla bela, koja do kraja godine s popustom košta 13.700 evra. 

Istim izduvnim sistemom do kraja 2018. biće nagrađeni kupci motocikla GSX-R 1000R A – L8 u bojama #MotoGP plava, perla crna i perla bela, koji, sa popustom od 6,5 odsto, trenutno košta 15.900 evra. 

Isporuka motocikala sa novogodišnjim popustom je za sedam radnih dana, a promotivna ponuda traje do kraja godine ili dok ima zaliha na lageru.

Izvor: B92.net

Please follow and like us:

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of