0

BMW X4 M Competition za Moto GP vozača sa najviše osvojenih bodova tokom kvalifikacija

BMW će i ove godine nagraditi vozača sa najviše osvojenih bodova tokom Moto GP kvalifikacija. BMW M je dugogodišnji partner Dorne Sports, organizatora Moto GP-a, pri čemu je ovo već 17. izdanje BMW M Awarda. Pobednik BMW M Awarda na kraju svake sezone kao nagradu dobije BMW M automobil, a ove godine to će biti BMW X4 M Competition u Toronto Red metalik boji i sa Merino Adelaide Grey kožom u enterijeru.

Continue Reading
Please follow and like us:
0

Moto-Bike Moped Endurance Cup počinje u subotu

Posle dve veoma uspešne sezone, Moto-Bike Moped Endurance Cup se vraća na stazu. Prema kalendaru, osim četiri trke u Srbiji, po jedna će se voziti i u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Sloveniji. Kako to tradicija nalaže, i ove godine sezona počinje na stazi Karting centra Ada Huja u Beogradu, gde je sve i počelo juna 2017. godine. Prva trka zakazana je za subotu 4. maj, s početkom od 22.30.

Continue Reading
Please follow and like us:
0

Kijanu Rivs – glumac, ljubitelj motocikala i vlasnik svog moto brenda

Nije nikakva tajna da je američki glumac Kijanu Rivs veliki ljubitelj motocikala, a nije jedini kada su poznate ličnosti u pitanju. Među onima koji vole mašine na dva točka su i Tom Kruz, Rajan Rejnolds, Juan Mekgregor, Orlando Blum, Ber Grils, Pink, Džastin Timberlejk, Alanis Moriset, Bredli Kuper, Majkl Fasbender, Hju Lori,, Ričard Hemond, Bred Pit i Dejvid Bekam.

Continue Reading
Please follow and like us: