0

Yamaha na sajmu Motopassion 2019.

Kompanija BAREL DOO iz Niša ovlašćeni je diler i distributer motocikala, skutera, četvorotočkaša i nautičkog programa proizvođača Yamaha, ali i ovlašćeni uvozni nekih od najpoznatijih brendova iz sveta moto-opreme – kaciga Shark, Momo Design i MT Helmets, odeće Acerbis, Oxford, Seventy Degrees, obuće Gianni Falco, SD… kao i kočionih pločica i diskova Brembo.

Continue Reading
Please follow and like us:
0

Prodaje se VSBK motocikl Nikija Hejdena

Jedna posebna mašina će uskoro potražiti novog vlasnika, a reč je motociklu koji je u VSBK šampionatu vozio tragično nastradali Niki Hejden. Radi se o Hondi CBR1000RR SP2 takmičarskoj mašini Ten Kate tima, koju je vozio američki as, a koju prodaje upravo tim za koji je Hejden nastupao. Dakle, radi se o motociklu voženom na nekim od najvećih svetskih staza, a evo šta sve donosi sa sobom:

Continue Reading
Please follow and like us:
0

54. Međunarodni salon automobila i 13. Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme “Motopassion”

Kolona veličanstvenih spremna za start. Međunarodni salon automobila, najstariji i najreprezentativniji regionalni događaj u sektoru automobilske industrije, koji je prošle godine obeležio izvanredan jubilej, 80 godina postojanja, i Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme “Motopassion” predstaviće se posetiocima na Beogradskom sajmu tokom 10 sajamskih dana, od 22. do 31. marta 2019. godine.

Continue Reading
Please follow and like us: