0

Goodyear – Stručnjaci savetuju kako valja voziti po kiši

UltraGrip 9

Kad pneumatik zapliva

U kišovitim danima često se na putu stvaraju duboke bare, pa se tada znatno povećava opasnost da vozilo “zapliva” – pojava poznatija kao akvaplaning. U slučaju plivanja između pneumatika i površine puta stvara se sloj vode, a posledica je gubitak kontakta s podlogom, klizanje ili čak gubitak kontrole nad vozilom. Stručnjaci Goodyear-a savetuju vas  šta da radite ako dođe do plivanja, odnosno, kako da ga sprečite.

Continue Reading
Please follow and like us:
0

Od danas mogu da se koriste letnje gume

Obaveza korišćenja zimskih guma, koja je važila od 1. novembra prošle godine, prestaje da važi od danas, 1. aprila. Otuda ne čudi što je ovih dana gužva u vulkanizerskim radnjama, prenosi Prva TV. Cene pneumatika su slične kao i prošle godine. Montaža guma, sa balansiranjem za putnička vozila kreće se od 990 pa do 3.000 dinara za sva četiri točka. Ako već posedujete letnje pneumatike, koje ste uskladištili prethodne jeseni, poželjno je da prekontrolišete njihovo stanje, da proverite da li su možda oštećeni i kolika je dubina šare. 

Continue Reading
Please follow and like us:
0

VOZAČI PAŽNjA: Od 1.aprila obavezne su letnje gume

Zimske gume su obavezne od 1. novembra do 1. aprila. Međutim, neki vozači zbog lenjosti, ili uštede, i leti voze automobile sa zimskim gumama, što je velika greška. Zimske gume su obavezne od 1. novembra do 1. aprila. Međutim, neki vozači zbog lenjosti, ili uštede, i leti voze automobile sa zimskim gumama, što je velika greška.

Continue Reading
Please follow and like us:
0

Tigar značajno povećao gubitak

PIROT – Pirotski Tigar (TIGR) nastavio je negativno poslovanje i u protekloj godinu, uprkos snažnom rastu prihoda, pokazuju nerevidirani podaci o poslovanju koje je kompanija objavila putem Beogradske berze. Poslovni prihod Tigra porastao je nepunih 21 odsto na 2,1 milijardu dinara, ali je rezultat iz poslovanja bio negativan u visini od 204,6 miliona dinara. Istina, ovo je poboljašanje od 18,3 odsto u odnosu na poslovni gubitak iz 2017. od 250,5 miliona dinara.

Continue Reading
Please follow and like us: