0

Ford Shelby GR-1 koncept ide u proizvodnju

Ford Shelby GR-1 koncept je bio prilično čudan automobil 2005. godine, ali sada je odlučeno da ide u serijsku proizvodnju. Iako je bilo interesa za koncept Ford Shelby GR-1, nikada se ozbiljno nije razmišljalo o njegovoj serijskoj proizvodnji. Ipak, to se sada menja jer je kalifornijska kompanija Superformance odlučila da udahne novi život u ovaj automobil.

Continue Reading
Please follow and like us:
0

Osveženi Audi TTS

Static photo Colour: Nardo gray

Nepravedno zapostavljen, kultni dvosed iz Ingolstadta u najjačoj verziji nakon one s oznakom RS, donosi 306 KS i može do 250 km/h. Novi TTS koristi dobro poznatu taktiku, nekada zaobljene linije su postale agresivne. Elementi mat aluminijumske boje su posebno dopadljivi, baš kao i TTS oznaka na upečatljivoj maski sportskog modela.

Continue Reading
Please follow and like us:
0

“Procurile” nove fotografije redizajniranog BMW-a Serije 7

Na prethodnoj fotografiji prikazan je samo prednji deo automobila, a sada smo u prilici da vidimo osveženu Seriju 7 otpozadi i sa boka. Fotografije su najverovatnije preuzete sa konfiguratora restilizovane BMW-ove luksuzne limuzine, a redizajnirana Serija 7 prikazana je u tri varijante: 750 Li, 750 Li sa M Sport paketom i u najmoćnijoj V12 M760Li verziji. 

Sve tri opcije su u ovom slučaju u Alpine White nijansi spoljašnjosti.

Continue Reading
Please follow and like us: