0

Novi BMW Serije 1 stiže na jesen

U BMW-u su potvrdili da će ove godine predstaviti potpuno novu Seriju 1, i to s puno novosti. Naime, osim drugačijem dizajna nova Serija 1 će se voziti na potpuno novoj FAAR platformi (reč o dorađenoj UKL platformi na kojoj se voze X1, X2 i Serija 2 Active Tourer) što znači da zadnji pogon odlazi u istoriju.

Continue Reading
Please follow and like us:
0

Novi Porsche 911 na Salonu automobila u Beogradu

Porsche ponovo i zvanično nastupa na Salonu automobila u Beogradu, i to sa novom, osmom generacijom modela 911 koja sada nosi oznaku 992. Legendarna nemačka sportska marka Porsche domaćoj publici premijerno će predstaviti novu, osmu generaciju kultnog modela 911, koja sada nosi oznaku 992. Osnovni motor jeste 3,0-litarski turbo bokser koji u Carreri S oslobađa 450 konjskih snaga, što je oko 30 KS više nego ranije.

Continue Reading
Please follow and like us:
0

Glumac Vlasta Velisavljević otvara Salon automobila i sajam motocikala u Beogradu

Svečano otvaranje 54. Međunarodnog Salona automobila i 13. Međunarodnog sajma motocikala MotoPassion biće održano u četvrtak, 21. marta 2019. godine, u 18.00 sati, u hali 1 Beogradskog sajma. Sajmove će svečano otvoriti pozorišni, televizijski i filmski glumac Vlasta Velisavljević,koji će se u prigodnom i neformalnom govoru šaljivo osvrnuti na automobile i vozačke dozvole.

Continue Reading
Please follow and like us:
0

Najavljen BMW Serije 2 Gran Coupe

BMW će još tokom ove godine predstaviti dugo očekivanu Seriju 2 Gran Coupe (interne oznake F44), što je danas i zvanično potvrđeno kratkim saopštenjem i zatamnjenom teaser slikom. Serija 2 Gran Coupe će premijeru imati u novembru na sajmu automobila u Los Anđelesu, dok će prodaja startovati na proleće sledeće godine.

Continue Reading
Please follow and like us:
0

Adventum Coupe na bazi Range Rovera

Verovatno još uvek pamtite zelenu Shooting Brake Teslu S koju je osmislio sjajni dizajner Niels Van Roij, a u pripremi je već novi dragulj – ručno napravljeni coupe baziran na Range Roveru…ni manje ni više! Možda Vas treba podsetiti da je originalni Range Rover sve do 1981. imao samo dvoje vrata, ali ruku na srce – nikad nije bio coupe! Do sada…

Continue Reading
Please follow and like us:
0

Mercedes GLC Coupe facelift (VIDEO)

Jedna od Mercedesovih ženevskih premijera je bila i modernizovani premium crossover GLC, dok je sada pred nama i modernizovani GLC Coupe (šira javnost će moći da ga vidi sledećeg meseca na sajmu automobila u Njujorku). Očekivano, i obnovljeni GLC Coupe je dobio osveženi izgled, još više tehologije i još bogatiju opremu.

Continue Reading
Please follow and like us:
0

Škoda planira više od 30 novih modela do 2023. godine

Škoda planira da postane još veći “igrač” u automobilskoj industriji. Naime, češki proizvođač planira da do kraja 2022. godine predstavi preko 30 novih modela. Ovo plan su predstavnici kompanije izneli na godišnjoj konferenciji. Oni su tom prilikom naglasili da će više od 10 automobila koji će uskoro biti predstavljeni biti delimično, ili potpuno elektični. Nismo zalazili u detalje, ali mi već manje-više znamo šta da očekujemo.

Continue Reading
Please follow and like us: