0

Kinezi dali garanciju – Ikarbus će biti ponos Srbije

Prekjuče se desilo nešto što je garancija da će Ikarbus biti ponos Srbije, rekao je za TV Prva Dragan Stevanović, državni sekretar u Ministarstvu privrede. “Ušli smo u partnerske odnose sa kineskom kompanijom Landžu Guangdong nju enerdži automobile (LGNEA) ranije, a oni su pre dva dana izmirili sve svoje obaveze prema banci i kupili potraživanja”, rekao je Stevanović.

Prema njegovim rečima, kineska kompanija se tako kvalifikovala, odnosno, ispunila sve uslove da postanu većinski vlasnik Ikarbusa, a onda i “da počne da radi na svojim velikim planovima za tu kompaniju”. 

Ministarstvu privrede se otvaraju ponude za jednu drugu investiciju, za kupovinu imovine Luke Novi Sad. 

Opširnije u video prilogu:

Izvor:B92.net Foto: arhiva Smagazin.rs


Please follow and like us:
0

Mercedes GLC Coupe facelift (VIDEO)

Jedna od Mercedesovih ženevskih premijera je bila i modernizovani premium crossover GLC, dok je sada pred nama i modernizovani GLC Coupe (šira javnost će moći da ga vidi sledećeg meseca na sajmu automobila u Njujorku). Očekivano, i obnovljeni GLC Coupe je dobio osveženi izgled, još više tehologije i još bogatiju opremu.

Continue Reading
Please follow and like us:
0

Video iz SAD: Vozač Mercedesa otkinuo crevo sa pumpe i nastavio da vozi

Ponekad se zaista dešava se da rasejani vozač zaboravi da izvadi crevo za benzin iz otvora rezervoara i da ga otkine kada pokrene automobil, ali je potpuno neverovatno da ne primeti šta je učinio i nastavi vožnju kao da se ništa nije dogodilo. Međutim, upravo to se dogodilo jednom vozaču Mercedesa iz Sjedinjenih Država koji je snimljen kako vozi svoj automobil gradskim ulicama, dok mu iz otvora za sipanje goriva viri deo otkinutog creva:

Continue Reading
Please follow and like us: