0

Osveženi Audi TTS

Static photo Colour: Nardo gray

Nepravedno zapostavljen, kultni dvosed iz Ingolstadta u najjačoj verziji nakon one s oznakom RS, donosi 306 KS i može do 250 km/h. Novi TTS koristi dobro poznatu taktiku, nekada zaobljene linije su postale agresivne. Elementi mat aluminijumske boje su posebno dopadljivi, baš kao i TTS oznaka na upečatljivoj maski sportskog modela.

Continue Reading
Please follow and like us:
0

Pijani Britanac vozio u suprotnom smeru, reakcija policije je nemilosrdna

Voziti u pijanom stanju je jedna od većih gluposti, posebno kada vozač pogreši smer. Možda najgora situacija je kada takav vozač završi vozeći suprotnim smerom na autoputu gde su brzine velike, a svaki nailazak iz suprotnog smera gotovo siguran put u smrt. Video prikazuje upravo jedan takav primer od pre nekoliko dana gde je alkoholizovani vozač dostavnog vozila vozio u suprotnom smeru autoputem M4 blizu Redinga u Velikoj Britaniji.

Continue Reading
Please follow and like us:
0

Žena nakon sudara izašla iz auta i gvozdenom šipkom uništila VW Golf Cabrio

Neverovatan i pomalo uznemirujući incident dolazi nam iz Meksika. Prema pisanju New York Posta, do ovog obračuna u saobraćaju je došlo nakon što su se dve žene “dotakle” u saobraćaju. Jednoj je to očigledno teško palo, pa je odlučila da stvari reši na najgori mogući način (kada pogledate video sve će vam biti jasno).

Continue Reading
Please follow and like us: