0

Električni minibus „Zeleni zmaj“ stigao u Kupinovo

Električni minibus „Zeleni zmaj“ Turistička organizacija opštine Pećinci dobila je u okviru programa „Podrška regionalnom i ruralnom razvoju u Srbiji“ koji finansira Švajcarska agencija za saradnju. „Zeleni zmaj“ promovisan je u dvorištu Etno kuće „Putnik“ u Kupinovu odakle je krenula prva vožnja obodom Specijalnog rezervata prirode „Obedska bara“ do reke Save.

Continue Reading
Please follow and like us:
0

Novi kamion za vatrogasce u Novom Pazaru

Novopazarska vatrogasno-spasilačka jedinica, dobila je od Ministarstva unutrašnjih poslova novo navalno vatrogasno-spasilačko vozilo koje im je, u Beogradu, uručio ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Vatrogasci iz Beograda, Vranja , Leskovca i Sombora su takođe dobili isto vozilo a dve cisterne najvećeg kapaciteta, sa više od 10.000 litara, dobile su vatrogasno-spasilačke jedinice u Kruševcu i Kikindi.

Continue Reading
Please follow and like us:
0

Sektoru za vanredne situacije uručena nova vatrogasna vozila

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je precizirao da će dve cisterne najvećeg kapaciteta, sa više od 10.000 litara, biti dodeljene vatrogasno-spasilačkim jedinicama u Kikindi i Kruševcu, dok će pet novih navalnih vatrogasno-spasilačkih vozila dobiti jedinice u Beogradu, Vranju, Leskovcu, Novom Pazaru i Somboru.

Continue Reading
Please follow and like us: